tiistai 24. elokuuta 2010

Parit jaettu!

Nyt pitäisi kaikille olla tullut sähköpostiin viesti joka sisältää parin tiedot. Jos se ei ole postilaatikossa, niin tarkista vielä roskapostikansiokin, joskus nämä tuppaavat menemään sinnekin :( Aiheena on kaikissa (lähes) sama: Olet osallistuja (ja tässä on numerosi, joka löytyy myös tuosta oikealta osallistuja -palkista)

Nyt toivon että kaikki osaatte yllättää parinne mukavilla paketeilla ja raportoida niistä välittömästi emolle (heti kun paketti on lähtenyt ja heti kun olet sellaisen saanut). Eikä sovi unohtaa ensimmäistä yhteydenottoa. Se pitää molemmin puolin raportoida, muutoin minun on pakko tiputtaa pois ringistä. Ihan mukavasti näitä ensimmäisiä yhteydenottoraportteja onkin jo saapunut. Vaikuttaa että rinki toimii! Nämä ensimmäiset raportoinnit jäävät vain minun omaan kirjanpitooni, mutta vastaisuudessa laitan paketit ja postikortit tänne blogiin muidenkin nähtäväksi. Sähköpostiviestejä ja e-kortteja en ala blogissa esittelemään, mutta niistä tulee kuitenkin mainita emolle :) ja vaikka itse julkistaa omassa blogissaan jos haluaa.

Ja muistakaa kaikissa ongelmatilanteissa laittaa minulle sähköpostia. Pyrin lukemaan vapaalla ollessani postit noin tunnin välein ainakin (paitsi yöuniaikaan). Jos töihin kutsutaan taas niin silloin tullee sellainen 10 tunnin tauko arkipäivisin.